ПВЦ дограма Варна

Подменете старата дограма и запазете уюта и топлината във вашия дом. Избирайки нашите услуги вие получавате:

 • ПВЦ дограма по поръчка от VIVA Plast или KÖMMERLING.
 • Едни от най-ниските цени за ПВЦ дограма във Варна.
 • Професионален монтаж от опитни специалисти.
 • По-ниски разходи за отопление и охлаждане.
 • Шумоизолация и предпазване от градският въздух.

  Какво включваме в услугата?

  N

  Взимане на размери и консултация.

  N

  Доставка, демонтаж на старата и монтаж на новата ПВЦ дограма.

  N

  Извозване на старата дограма при предварителна заявка.

  Защо да изберете нашата PVC дограма в гр. Варна?

  Нашата фирма е на пазара от близо 10 години и с този опит, нашите монтажисти са подготвени за всякакви видове монтажи. Те също така могат успешно да демонтират вашата стара дограма, без значение дали е дървена, старо PVC или винкелово остъкление.

  След успешното демонтиране, ние предлагаме и износване на старата дограма и можете да бъдете сигурни че тя ще бъде изхвърлена на обозначение за строителен отпадък места.

  След премахването на старата дограма идва ред на монтиране на новата.

  На нашите клиенти предлагаме избор между два профила – българския производител на PVC профили за дограма VIVA Plast и немските профили на KÖMMERLING.

  nivelirane na pvc dograma pri montaj

  Изпълняваме поръчки на цялата територия на гр. Варна. Това включва монтаж на дограма в кварталите Аспарухово, Виница, Владислав Варненчик, Възраждане, Галата, Гръцки квартал, Дружба, Кайсиева градина, Колхозен пазар, Максуда, Младост, Победа, Ракитника, Свети Иван Рилски, Тракия, Трошево, Христо Ботев, Цветен квартал, Център, Чайка и др., както и околните села.

  postavyane na pvc dograma varna vivaplast

  Профилът за PVC дограма VIVA Plast се предлага с 5-камерна система, която е с отлична здравина и е с доказана устойчивост и надежност независимо от климатичните условия. Тя е с ширина 70мм и за нея могат да се използват стъклопакети с дебелина 24мм или 32мм с две 4мм стъкла.

  За още по-ниска консумация предлагаме 7-камерния профил на VIVA Plast с ширина 85мм. Стъклопакетите, които могат да се ползват са 32мм, 36мм и 44мм с опция за двоен и троен стъклопакет.

  Цветовете, който предлагаме за профилите за дограма VIVA Plast, са Златен дъб, Махагон, Орех, Венге, Светло сиво и Тъмно сиво – антрацит.

  postavyane na pvc kommerlingvarna vivaplast

  Едни от важните показатели за потребителите е топлоизолацията и шумоизолацията. Тук най-добри резултати постигат немските профили на  KÖMMERLING. Благодарение на по-високото си качество, той е предпочитан от потребителите.

  PVC дограмата KÖMMERLING разполага с 5-камерна система с ширина на профила 70мм и може да побере стъклопакет с дебелина до 44мм.

  За още по-голяма икономия на разходи и енергия се предлага и 6-камерна дограма с ширина на профила 76мм и побираща стъклопакет до 50мм.

  Най-доброто, което можем да предложим, е 7-камерна дограма KÖMMERLING с ширина на профила 88м и възможност за поставяне на стъклопакети до 52мм. Тя позволява по-нестандартна големина на крилата на прозорците.

  Освен това дограмата на KÖMMERLING е природосъобразна. Тъй като не се използва олово, кадмий и други вредни за природата материали.

  Свържете се с нас

  Обадете се или попълнете формата и ще се свържем с вас скоро.

  Каква дограма да избера за жилището си?

  Изборът на дограма е важно решение, което зависи от няколко фактора – район, климатични условия, етаж и изложение на жилището или помещението. Също така е важен видът на помещенията, дали е апартамент, къща, склад и дали ще бъде отоплявано/охлаждано или не.

  Нашит консултанти могат да ви помогнат с вземането на решение, за това не се колебайте да се свържете с нас!

  Какъв стъклопакет да избера за дограмата?

  Стъклопакетът е един от най-важнте елементи на дограмата, за това е особено важно да изберете качествени стъклопакети, които ще гарантират ефективността на дограмата.

  Добър избор за двоен стъклопакет е да външно стъкло “Четири сезона” и вътрешно К-стъкло.

  За троен стъклопакет може да изберете същия вариант като посредата се използва бяло стъкло.

  Изборът на стъклопакет зависи от изложението на дограмата, както и за какво ще се използва помещението. Нашите консултанти могат да ви посъвтеват за най-доброто решение спрямо вашите нужди.

  Какви са предимствата на РVC дограмата?

  Лесна е за поддръжка, има добра шумоизолация, което я прави подходяща за сгради в близост до улици с голям трафик. Има много добра изолация, като по този начин намаляте разходите за отопление през зимата и охлаждане през лятото.

  ПВЦ дограмата с двоен стъклопакет е много по-добър изолатор от алуминиевата дограма.

  Каква е разликата между българската PVC дограма и немската?

  Немските дограма са с по-дебелостенни профили и по-издръжлива пластмаса спрямо българските ПВЦ профили. Най-важно е да изберете подходящ стъклопакет за вашите нужди, тъй като той заема 80% от площа на вашия прозорец.

  Какви видове отваряне можете да сложите?

  В зависимост от нуждите ви, можем да ви предложим няколко вида отваряне на прозорците.

  Стандартно отваряне (панти отстрани), прозорец с падащо крило (панти отдолу), както и комбинирано отваряне (друвосов механизъм – тип “Ножица”).

  Може ли да се появи конденз между двете стъкла?

  Напълно възможно е, но това означава че вашията стъклопакет е дефектен и е време за неговата смяна.

  Ние от NOVA Дограма Варна предлагаме и смяна на стъклопакети без да е нужно да подменяте профила. Важно е да се отбележи, че дебелината на новия стъклопакет, трябва да отговаря на размера на профила на вашата дограма.

  Какво представлява РVC дограмата?

  ПВЦ дограмата се иразботва от пластифициран поливинилхлорид, благодарение на който ПВЦ профилите не ръждясват и запазват качествата си след дълъг период на употреба.

  ПВЦ дограмата е здрава и сигурна, както и има висока топлоенергийна ефективност.

  PVC дограма или алуминиева дограма?

  В зависимост от нуждите на клиента, алуминиевата и ПВЦ дограма имат свойте предимства и недостатъци.

  PVC дограма се слага в помещения в който искате да запазите и поддържате дадена температура, докато алуминевата е за интериорни решения и за места, на които не е нужно да поддържате температура, като например гаражи.

  Подробно за всяки вид дограма сме описали в техните страници. Ако имате въпроси не се клолебайте да се свържете с нашите консултанти.

  Кога е най-подходящото време за смяна на дограмата?

  Може да смените дограмата си независимо от сезона, тъй като ние ще махнем старата и сложим новата дограма в рамките на същия ден и домът ви няма да остане незащитен.

  Без значение лято или зимата, след няколко часа когато пяната е изсъхнала, можете да започнете работа по обръщането на прозорците.